Pjesa bombë e përgjimeve: Kush u mor me transportin e parave, keni mbështetjen e shtetit

Damian Gjiknuri, ish-ministri i Transportit dhe Energjetikes është përgjuar teksa flet ne telefon me Bekim Krashin, biznesmen, i cili është angazhuarën zgjedhjet e Dibrës me Partinë Socialiste.
Sipas përgjimit të BILD, Gjinuri i kërkon llogari biznesmenit se kush është angazhuar në një komunë të caktuar dhe që ka mbuluar pjesën e transportit të parave.

Sipas Gjiknurit ata janë mbështetet dhe nga shteti për të kryer këtë punë, ndaj i kërkon ati që të marrë listën dhe të kërkojë mbështetje.
Përgjimi 14, Damian Gjiknur-Bekim Krashi

Bekim Krashi: Po, shef
Damian Gjiknuri: O Bekim, folëm i çik edhe më parë. Kush ka qenë pjesë te komuna ime për të mbuluar pjesën e transportit (parave). Se ju jeni edhe mbështetur nga shteti për atë punë.
Bekim Krashi: Ne, me thënë të drejtën, ne nuk jemi mbështet shumë për atë punë. Por njoh disa zona që i kanë lajmëruar.
Damian Gjiknuri: Po mirë, merr një listë dhe bëji gjërat dhe kërko mbështetje.
Bekim Krashi: Kush do ta menaxhojë. Tani sapo ti marr do të vij atje, pa merak.