Gazetari i Bild i përgjigjet Ramës: Doni të më padisni? Cila gjykatë punon në Shqipëri?

Kryeministri Edi Rama kërcënoi sot gazetarin gjerman të BILD, Pete Tiede se do ta padisë në gjykatë për nxjerrjen e përgjimeve.

Por i menjëhershëm ka qenë dhe reagimi i gazetarit gjerman, Tiede, i cili shkruan se përgjimet janë reale dhe nuk ka aspak frikë nga kërcënimet e Ramës.

Me një shënim në faqen e Facebook të gazetës Bild, Tiede i shkruan Ramës se, pse nuk e padit në Shqipëri, apo nuk ka ku, sepse nuk punon asnjë gjykatë.

Reagimi i plotë i Peter Tiede

Zoti kryeministër, doni të më padisni?

Për shkak se i kam bërë dëm madhërisë suaj apo pse?

Përgjimet janë reale. Apo keni dyshime tek materiali i prokurorëve tuaj.

Në Shqipëri, nuk mund të më padisni, cila gjykatë punon?

Më vjen mirë që e pranoni këtë…

Screenshot 20 13 1