Foto e papublikuar më parë, Rama dhe Gjushi drekë me bandën e Avdylajve pas vjedhjes së votave

Në foto që po publikojnë shihen Avdylajt në një drekë me Ramën dhe Gjushin pas vjedhjes së votave në vitin 2017-të. Rama dhe Gjushi kanë thirrur për drekë bandën pas “fitores” së zgjedhjeve…

Edi Avdyli, Gjush Avdyli, Saje Avdyli dhe Klos Avdyli në darkë me Avdylajt. Pa pse Rama bën si bishë dhe kap prokurorinë. Në çdo vend të botës do ishte në ndjekje penale për bashkëpunim me krimin e organizuar. Në çdo muhabet trafiku droge apo krimi del kryeministri Rama…

Rama avdyli