Paralajmërimi i fortë: Biba i KQZ ka vendosur t’i thotë burgut hapu për 5 denarë që i jep Rama…

Nënkryetari i PD, Edi Paloka ka reaguar ashpër ndaj nënkryetarit të KQZ-së, Denar Biba, i cili pasi mori rolin e Gjykatës Kushtetuese duke u shprehur për mosnjohjen e dekretit të Presidentit, tani bën rolin e prokurorëve duke kërcënuar kryebashkiakët e opozitës.

Postimi i nënkryetarit të PD, Edi Paloka

Biba i KQZ për pesë denar që i jep Rama ka vendosur t’i thotë burgut hapu (ky të hedh poshtë dhe atë shprehjen që “burgu për burra është”).

Pasi u bë Gjykatë Kushtetuese dhe “mori në shqyrtim” Dekretin e Presidentit, tani ka marrë përsipër të bëj dhe cubin që kërcënon dhe prokurorin që çon për ndjekje penale gjithë kryetarët e bashkive që kanë vendosur të zbatojnë Dekretin e Presidentit për anullimin e datës së zgjedhjeve. Rama të forcoftë e denar.

64377153 2148242495473725 2224516798441586688 n