Më 21 Qershor protesta më e madhe që ka njohur vendi, vendimi i opozitës

Protesta e radhës e opozitës do të jetë në 21 qershor në orën 20:00. Kjo është protesta e nënte e madhe e opozitës dhe parashikohet të jetë protesta më e amdhe në vend. Vendimi është marrë sot në mbledhjen e kryesisë së PD dhe ish-grupit parlamentar.

Kreu i PD, Lulzim Basha në mbledhjen e kryesisë ka deklaruar se, kryeministri Edi Rama dhe bandat në pushtet ju kanë shpallur luftë shqiptarëve, prandaj duhet një tjetër reagim i fortë popullor.

protesta