Mbi 1.5 milionë shqiptarë e shohin Edi Ramën si armikun e tyre!

Nga Erl KODRA

Për hajr na qoftë!

Mbi 1,5 milion shqiptarë e shohin Edi Ramën si armikun e tyre. Fëmijet e qindra mijëra familjeve shqiptare sonte po flenë pa darkë. Me dhjetra mijëra qytetar shqiptarë të tjerë shohin tek Edi Rama armikun e tyre personal, dhe fajtorin që u ka shkatërruar ekonominë familjare, biznesin, shtëpitë. Mbi 400.000 shqiptar të tjerë kanë braktisur vendin.

Skandalet kriminale të Edi Ramës përgjatë këtyre 6 viteve kanë patur intensitet tejet të lartë, mesatarisht një skandal në tre ditë, çdonjëri prej tyre i mjaftueshëm për ta mbyllur përjetësisht në Alkatraz.

Së fundi, të paktën 20.000 shqiptarë janë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka për të mbrojtur pluralizmin, lirinë dhe demokracinë e fituar në Dhjetor 1990. Më besoni, janë të gatshëm të sakrifikojnë edhe jetën. Unë i pari. Si unë janë me mijëra.

Edi Rama, bashkë me mushkat, pelat, hienat, zagarët, këlyshët e kurvave, çakallat dhe gollomeshat që i ka nën hyqym thotë do të bëj votime me 30 Qershor.

Për hajr na qoftë!