Mallakastra në shesh kundër Ramës, ndërhyn policia për ta marrë në mbrojtje (Foto)

Mijëra banorë të Mallakastrës janë ngritur në protestë ndaj Ramës duke hedhur parrulla kundër tij. Është dashur ndërhyrja e policisë që Rama t’i shpëtonte revoltës popullore. Edhe Në Ballsh Rama e ka zhvilluar takimin e planifikuar irrethuar nga forcat e policisë dhe forcat speciale.

Qyteti i Ballshit i uroi në mënyrën e duhur mirëseardhjen sot pasdite kryeministrit Rama, i cili kishte marrë me vete edhe autobusë me militantë.

Mijëra banorë të Mallakastrës janë ngritur në protestë ndaj Ramës, sa kanë sfiduar edhe numrin e pjesëmarrësve jabanxhinj që Rama kishte marrë me vete.

Rama sin ë çdo qytet ku shkon, edhe në Mallakastër kishte marrë me vete disa autobusë të mbushur me miltinatë të PS dhe punonjës bashkish për të mbushur sheshin ku zhvillon taklimet e tij farsë. Edhe në Mallakastër karriget ishin bosh.

2 19

ram rrosk

62645833 2225496544166416 3353768557891551232 n