Alibeaj i përgjigjet Ballës: Taulant Bego dhe Edi Avdylaj dështuan të përdorin Prokurorinë si helm për shqiptarët…

Taulant Bego dhe Edi Avdylaj jane merzitur shume. Perpjekja per te perdorur prokurorine ne ngritjen e akuzave qesharake, te cilat ua hodhen me shpejtesi si helm shqiptareve dhe partnereve, u kane deshtuar.

Asnje sajese dhe askush nuk i pastron dot nga bashkepunimi me krimin ne blerje votash, ne marrje, ndarje dhe perfitim pushteti.

Largimi i bandes qe ka marre peng vendin, eshte me jetik se kurre per t’i hapur rrugen Shqiperise si Europa dhe per te ndalur rikthimin e izolimit te vendit.

Asnje hap pas!
Zgjedhje te lira dhe te ndershme
Shqiperia si Europa ✌️✌️✌️