Ç’rregjistrohet nga zgjedhjet edhe aleati tjetër i Ramës!

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot në orën 13.00.

Idajet Beqiri i Unitetit Kombëtar pritet të kundërshtojë vazhdimin e vendimmarrjes nga KQZ pas dekretit të Presidentit.

Kërkesa e tij është depozituar në KQZ dhe diskutohet sot. Ky është hap i nevojshëm që pastaj çështja të shkojë në Kolegj Zgjedhor.

auto 09093455 61ba 47ac bbc8 28ec6f340c081560418710

auto 9bdc9157 2b2b 42b1 91f7 3c0bf96159871560418714

KQZ 1