Asnjë kompromis për jetën dhe të ardhmen e fëmijëve tanë!

Zamira KAZAZI

Asgjë nuk është e pamundur, përveç nëse nuk pajtohemi me të. Mos lejo që vjedhësit të t’përgatisin për humbje, t’ia ndërrojnë kahjen jetës tënde. Jeta është një letër e bardhë në të cilën ti vizaton atë që dëshiron. Mos ia jep lapsin e jetës tënde askujt. Kurrë mos hiq dorë nga ëndërra jote. I vetmi përgjegjës për jetën tënde je vet Ti.

Ndaj të dashur miq mos lejojme që edvin rama e banda e tij të përdhosin jetën tonë. Mosrespektimi i Kushtetutes, i dekretit të Presidentit, parimeve të shkelura kushtetuese për zgjedhje të lira e të ndershme, provokim i hapur i konfliktit, cenimi i rendit publik nga Kryeministri ështe Grusht shteti.

Beteja që kemi nisur për zgjedhje të lira e të ndershme e për një #Shqipëri si_Europa do të çohet deri në fund dhe asnjë kompromis nuk do të lejojmë për jetën dhe të ardhmen e fëmijëve tanë duke e mbrojtur me çdo mjet e çdo çmim.

#Asnjë_hap_pas ✌