Skandali/ Kjo nuk është më Maturë Shtetërore! Ky është Krim Shtetëror!

Luçiano BOÇI

Kjo nuk është më Maturë Shtetërore!!!
Ky është Krim Shtetëror!

Një tallje gjigande, shpërfillje, hedhje poshtë, shkelje me këmbë e çdo merite, mundi e djerse që Rama, Besa e pabesia qeverisëse i bën maturantëve.

Fare pak pas fillimit të provimit të Letërsisë, sikurse ndodhi me Anglishten, testi del e përhapet kudo!!!!!

Pas kësaj pse duhet të qëndrojnë në Shqipëri fëmijët tanë, kur këtu stimulohet e fiton çuni i partisë, goca e qeverisë, i forti i krimit, i shkathti i shkollës?!!!

Pas kësaj, pse duhet të heshtin prindërit, maturantët?!!!

Padrejtësia e sotme lë gjurmën e saj tek brezi dhe bëhet shtrat i padrejtësive të tjera.
Turp dhe skandal i vërtetë!

Ky KRIM SHTETËROR është i papranueshëm e duhet dënuar!!!!

62264668 2338171529760020 2764117982496948224 n

64620504 2338171536426686 7712920111450947584 n