Shpërthen revolta në Vlorë, banorët protestojnë para bashkisë…

Shpërthen revolta edhe në Vlorë. Kyebashkiaku aktual i Vlorës kërkon një mandat të tyre, por dita e punës këtë të martë ka nisur e zhurmshme.

Poshtë zyrës së tij, banorë të fshatit Trevllazër protestuan duke kërkuar rrugë dhe furnizim me ujë të pijshëm.

Herë pas here nuk munguan thirrjet e tyre në drejtim të tij, duke i kërkuar të dalë nga zyra dhe ti takojë.

edi rama dritan leli 1 8243