0+0+0+0=KQZ

Oerd BYLYKBASHI

Edi Rama i dha urdher sot Komandos Qendrore Zgjedhore te dale nga gazerma dhe te pushtoje Presidencen.

Mbledhja e sotme e KQZ qe konstatonte pavlefshmerine e dekretit te Presidentit ishte nje nulitet lapidar dhe gajases ne pamje te pare, por po aq i rrezikshem po te ndalemi pak e te mendojme.

Me kujtoi ‎nje mbledhje te nje komisioni qendre votimi ne zgjedhjet e 2001 qe mori vendim me shumice votash te mos zbatonte Kodin Zgjedhor dhe vendimet e KQZ.

Kodi zgjedhor percakton se PS mund te kete vetem dy antare por ne kundershtim me ligjin ka kater. Edi Rames i duhen kater komandot politike qe te marre vendime nul si ky i sotmi dhe te grabisi zgjedhjet.

Sot ata kater militante te PS ne KQZ, qe flisnin me urdher te Edi Rames, provuan se pse kjo KQZ me koncept politik duhet shkrire perfundimisht!

62619189 10219317765044346 3201765207110057984 n