Protestuesit flasin anglisht dhe gjermanisht: Rama nuk ka të ardhme! Fotot e para…

Në pankartat e protestuesve në gjuhën gjermane falenderohet gazetari gjerman i Bild, Peter Tiede: Asnjë hap pas!

Droga, krimi, korrupsioni, Edi Rama: Nuk kanë të ardhme!

Në flamurin europian është një apel për ndihmë në gjuhën angleze.

7 3

5 5

6 3

3 10

2 13