Policia kërcënon gazetarin pse filmon nisjen e protestuesve drejt Tiranës

Një oficer policie ka shantazhuar dhe kërcënuar gazetarin Gjon Gjeka, pse ky i fundit ka qenë duke filmuar në rrugë.

Ngjarja ka ndodhur vetëm pak minuta para se protestuesit të niseshin nga Kryebushati drejt Tiranës.

Personi i cili shihet edhe në video prezantohet para gazetarit si polic, edhe pse nuk ka as uniformë dhe as mjet identifikimi.

protesta 3