Llesh kimiku mbyt me gaz helmues qytetarët edhe pse protesta është paqësore!

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshi ka vendosur të hedhë gaz lotësjellës ndaj protestuesve edhe pse nuk kishte asnjë tension e asnjë konfrontim. Gazi ka prekur edhe mjaft qytetarë të Tiranës që ndodheshin në rrugë apo në banesat e tyre pranë Parlamentit.

Por Lleshi duket se nuk e harron zanatin e tij dhe urdhrin që i ka dhënë Rama për të sulmuar shqiptarët.

Edhe sonte në një protestë paqësore, Sandër Lleshi ka hedhur gaz sërish.

1 13

2 14

3 11