Nis gjuetia e shtrigave, i vihet zjarri makinës së kryetares së PD

Një ngjarje e rëndë ka ndhur në Ulëz gjatë pas mesnatës në Ulëz të Matit. Persona të panjohur për policinë i kanë vënë zjarrin dhe kanë djegur plotësisht dy makinat e kryetres së PD të zonës, Gjelina Kalthi.

Kalthi është administratore e njësisë Ulëz dhe dyshohet se makinat janë djegur qëllimisht.

Makinat kanë qenë të parkuara afër banesës. Policia nuk ka dhënë asnjënjoftim për këtë ngjarje të rëndë.

auto mat1559889533