Ambasada e SHBA paralajmëron: Nesër pritet një demonstrim i madh kundër Ramës

Ambasada Amerikane ka paralajmëruar se nesrë pritet të ndodhë një protetsim i madh popullor kundër Ramës. Në një reagim, Ambasada tregon se cilat janë vendet ku do të zhvillohet protesta dhe çfarë pritet të ndodhë.

“Një demonstrim i madh pritet të zhvillohet pranë Zyrës së Kryeministrit më 8 qershor 2019, duke filluar rreth orës 19:00. Grupi synon të demonstrojë kundër qeverisë shqiptare dhe mund të lëvizë në vende të ndryshme në Tiranë. Demonstrimi i pritur është i panjohur.

Demonstrimet e kohëve të fundit kanë përfshirë dhunën. Forcat e sigurisë kanë përdorur kanalet e ujit dhe gaz lotsjellës për të shpërndarë turmat”, njofton Ambasada. Ndërsa për veprimet që duhet të marrin qytetarët në Tiranë, thotë: “Shmangni
grumbullimet e mëdha dhe fushat ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdimësi.

Jini të vetëdijshëm për zonën që rrethoheni.Monitoroni mediat lokale për përditësime.”