Thirrja e studentes: Më 8 Qershor bashkohuni me ne në sheshin e dinjitetit…

Klea SPAHO

Me daten 8 Qershor
Ora 19:00 bashkohuni me ne në sheshin e dinjitetit.

Po shohim protesta te vazhdueshme nga opozita dhe nje popull te zhgenjyer nga qeveria e tanishme.

Kur populli ngrihet do te thote se revolta eshte rritur shume ndaj kesa qeverie.
Sot cdokush, prej nesh eshte i pasigurte dhe i papune, ne kushte mizerje dhe Nje kryekriminel si Rama po na varferon cdo dite e me shume duke Rritur cmimin e karburantit
Rrit energjine elektrike.

Rrit taksat dhe tatimet ,gje qe coi deri ne mbylljen e bizneseve.
Nuk solli asnje investim te huaj.

Braktisi njerzit dhe po zbras shqiperine…
Gjith keto mund te jene te mira per xhepin e Rames por fatkeqsia me e madhe per popullin…

Miq,prinder, studente, i madh dhe i vogel ne nuk duhet te heshtim.
Ne duhet t flasim pa ndjenjen e frikes.

Ndaj ju ftoj qe me daten 8Qershor zeri jot te jete frymezim per kedo …
#REAGO
#MOSUBIND
#PROTESTO