Reagon ish-Presidenti: Regjimi përgjigjet me dhunë barbare! Populli nuk ndalet…

Nga Bujar Nishani

Populli opozitar gjithmonë e më i shumtë në numër vijon protestat masive kundër korrupsionit dhe vjedhjes masive qeveritare, e cila ka mbërritur në nivelet ku nuk ka ekzistuar kurrë më parë.

Populli nuk pranon të pajtohet me modelin ku krimi i organizuar komandon pushtetin politik, grabit atë ekonomik, blen atë mediatik, ku shteti është i kapur nga bandat dhe pushteti e kështu vendos drejtësinë në shërbim të bandave.

Regjimi përgjigjet me dhunë barbare! Populli nuk ndalet, ai nuk do të mundet dot të ndalet.

Avokatia dhe adhurimi për politikën e bërë njësh me krimin e organizuar, me pushtetin që paguan fobinë ndaj një populli të vjedhur deri në palcë po pakësohen çdo ditë e më shumë. Sakrificat kanë vlerë.

3333