Llesh kimiku me 15 roje në spital përballet me protestën Rama ik, Spahia: Do qëroheni

I rrethuar me mbi 15 roje,  Llesh kimiku ka dalë nga spitali ushtarak për të dhënë një shfaqje nga spitali ushtarak për policët, por është përballur me protestën “Rama ik” edhe në spitalin ushtarak.

I gjendur aty pasi kishte vizituar protestuesit e plagosur, ish deputeti i PD, Spahia ka reaguar ashpër gjatë kohës që kimiku Lleshi po fliste për mediat duke e paralëjmruar se fundi i tyre do të jetë i shpejtë.

“Do të qërroheni” i është drejtuar Spahia, Lllesh kimikut. Llesh kimiku ëhstë shafqur i shpërfytyruar dhe i frikësuar, ku është parë nga mediat ndërsa rrethohej nga 15 roje të armatosur.