Edhe Holanda kërkon largimin e Ramës…

Një ditë para protestës së shtatë kombëtare të Opozitës së Bashkuar dhe një ditë pas kërkesës së Holandës për rikthimin e vizave me Shqipërinë, Edi Rama merr një tjetër “mesazh” nga vendi anëtar i BE-së.

Siç shihet edhe në foton e mëposhtme, të publikuar në profilin e ish kryeministrit Sali Berisha, në një prej mullinjve të erës në Holandës lexohet në shqip “Rama ik”.

“Rama ik”, çëhtje europiane!”, shkruan ish-kryeministri mbi foto.

222