Si mashtroi Veliaj për kartën studentëve…

Premtimi i pambajtur i lali Erit për kartën e studentëve është kthyer në meme e ditës në rrjetet sociale.

Faqja e njohur Lolita, me ironi shkruan se Veliaj ju pretoi kartën studentëve, por i dhe vetëm gjysmën, duke nënkuptuar talljen e madhe të lali Fikut me studentët, vetëm për të shuar protestat rinore që tundën themelet e qeverisë dhe vetë Rilindjes.

Screenshot 17 25