Mafia bleu gjithçka në këtë vend, edhe heshtjen time edhe zërin tënd, ndaj reago…

Klea SPAHO
Studente

Mafia bleu gjithçka në këtë vend,

edhe heshtjen time,

edhe zërin tënd.

Ndihem kaq e pa shpresë në këtëe vend, kaq e pasigurtë për të ardhmen time. Ndonjëherë ajo që dua është të iki larg, e mos të kethehem më, por menjëherë reagoj duke thënë: Nëse iki unë po njësoj do ikin e miqtë e mi, ateherë kush do e bëjë vendin tonë? Kush do e dojë më shumë se ne?

Qëndro mik, bëhu i fortë dhe qëndro duke u çuar më 2 qershor dhe Protesto…

Protesto për çmimin e lartë të energjisë elektrike,

Taksat dhe tatimet,

Arsimi cilësor,

Pagat e ulëta dhe një mijë e një arsye të tjera…

Ju ftoj të bashkohemi me programin e Partise Demokratike për rimëkëmbjen e ekonomisë, për Shqipërinë si Europa!

Reago sepse kurrë nuk është vonë!