Basha: Pjerin Ndreu është për burg për vjedhjen e votave ne Dibër, Rama e bën kandidat fals në Lezhë

?????????????????????????????????????????????????????????

Basha u shpreh në Kurbin se, Pjerin Ndreu është për burg për vjedhjen e votave ne Dibër, Rama e bën kandidat fals në Lezhë.

Ka njoftuar se të shtunën, në procesin fals e kriminal zgjedhor, do të prezantojë kandidatin fals në Lezhë, njeriun që sot duhet të ishte në burg për shitblerjen e votave në Dibër.

Dosjen e shibtlerjes së votive në Dibër e ka kyçur, por të vërtetën nuk e kyç dot as Edi Rama e as Pjerin Ndreu. Duhet të ishte në burg për shitblerjen e votive në Dibër, sepse është kap[ur si pjesë e organizatës kriminale me dosjen 184. Tani në vend që të ishte para drejtësisë, Edi Rama  do ta sjellë kandidatin për burg dhe ta bëjë kandidat për kryetar bashkie.

A mund ta pranoni ju këtë?

Qytetarët: Joooo

A mund ta pranojë Lezha këtë?

Qytetarët: Joooo

Dëgjoje mirë Edi Rama!

Dëgjoje mirë Pjerin Ndreu!

Dëgjoje Kurbinin, se nuk shkohet në Lezhë pa kaluar në Kurbin.