Ballina Aktualitet Protesta/ Minatorët përplasen me policinë para Parlamentit

Protesta/ Minatorët përplasen me policinë para Parlamentit

Një grup minatorësh po zhvillojnë një protestë para Parlamentit. Ata kërkojnë miratimin e statusit, ndërsa janë kundër projekt ligjit që pritet të miratohet sot në Parlament.

Ndërkohë ata janë përplasur edhe me forcat e policisë të vendosura para Kuvendit të cilat nuk i kanë lejuar protestuesit ti afrohen godinës.

Minatorët protestojnë lidhur me “statusin e minatorit” për të cilin thonë se janë mashtruar dhe nuk janë vlerësuar në raport me punën që kanë bërë.

“Ne kërkojmë djersën, ne kërkojmë hakun”, ishin disa nga thirrjet e minatorëve.

Exit mobile version