Thirrja e studentes drejtuar të rinjve: Ata janë askushi, ne jemi rinia që zgjon shpresën…

Klea SPAHO

Deshtake nuk ishim ne qe u çuam, ne qe reaguam per te ardhmen tone por ti, ti qe s’e le oren e mesimit per nje mungese …
Deshtak je ti qe hap rrjetet sociale dhe komenton ne mos nje student tjetrin.
Je ti qe mendon se te ikesh nga Atdheu eshte me mire se te reagosh e protestosh per te ardhmen aty ku ke lindur…
Nuk jam une deshtake as miqte e mi qe sot reaguan, qe sot u rebeluan per kerkesat qe nuk na u plotesuan.
Per arsimin qe po perdhoset çdo dite.
Per studentet qe marrin valixhet e largohen.
Per nje te ardhme me te suksesshme dhe te mire.
Une SHPRESE e quaj edhe sikur te ishte vetem 1 person, edhe 10 apo e 100, mjafton fryma pozitive qe percjell.
TI DESHTOVE SEPSE TI LEJON QE TE TE KENE PUSHTETARET NE DORE, E JO T’I KESH TI ATA…
Ata jane askushi por ti je RINIA ajo qe zgjon ndjenjen e SHPRESES.
Eshte vetem fillim sepse nje shprehje thote: Gure-gure ndertohet kalaja.
Atehere le te vazhdojme punimet …
#REAGOSTUDENT
#REAGOPEDAGOG
#REAGOPRIND

60891281 404951050096809 3059297508359405568 n

60652546 404855253439722 2384310945020116992 n

1 33

2 31

4 15