Thirrja e fortë e studentes: Nesër në orën 12:00 bashkohuni me ne për…

Klea SPAHO 48380591 337760563482525 3064792150215491584 n

Ashtu si në protestat e dhjetorit të mahnitshëm do e riprovoj edhe njëherë atë emocion që rallë herë ndodh. Pavarësisht kërcënimeve unë nesër do të jem në atë shesh ku kërkohen të drejtat e mia dhe çdo studenti shqiptar, aty ku arsimi është pika më thelbësore por mbi të gjitha do të jem aty për të afërmit e mi që janë larguar për arsye të një arsimimi më të mirë jashtë vendit…

Shqipëria ka të gjitha mundësitë për të patur një arsim cilësor ndaj zgjidhja e vetme është të zgjohemi ne studentët për të ardhmen tonë…

ÇOHU RINI

ZERI I NDRYSHIMIT BEHU TI …

Ftoj çdo student, çdo pedagog, çdo prind që nesër në orën 12:00 të na bashkohen në protestën për një ARSIM CILESOR DHE TE ARDHME TE SIGURTE…

MOS HESHTNI PROFESORE QE MOS U MUNGOJNE STUDENTET

MOS HESHTNNI PRINDER QE MOS U MUNGOJE FEMIJA

MOS HESHT AS TI PUSHTETAR QE MOS TE MUNGOJE VOTUESI…

MOS HESHT STUDENT POR LUFTO…

FLISNI PER TE ARDHMEN TUAJ…

ME Studentët

PER Studentët

BASHKOHU!

61112427 404369863488261 667956882991742976 n