Fotot e pritjes madhështore të Bashës në Berat!

Lideri i opozitës, Lulzim Basha është pritur nga qindra makina me fjamuj të Partisë Demokratike gjatë rrugës për në Berat. Në rrugën kryesore qindra e qindra qytetarë e kanë shoqëruar liderin e opozitës deri në hyrje të qytetit të Beratit.

Ndërsa në sallën e mbushur plot e përlot, Basha është pritur me ovacione dhe brohoritje; “Basha, Basha”, “Nuk ka zgjedhje pa PD”, “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”.

1 31

3 19

4 13

2 29

5 9

6 8

7 5

8 4