Risia e protestës së sotme, ja nga do të marshojnë protestuesit…

Zbulohet itinerari i marshimit të protestës së thirrur nga opozita.

Nisja do bëhet nga Sheshi Skënderbej, tek Kryeministria.

Më pas marshimi do shkojë tek Drejtoria e Përgjithshme e Policisë e Parlament.

Pas tyre, e ka radhën Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Policisë Tiranë.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.

Screenshot 2 31