Krimi, Sahit Dollapi u qëllua me plumba para se të rrëzohej

Kanë dalë të tjera detaje lidhur me skandalin e dhunës policore ndaj Sekretarit organizativ të Partisë Demokratike, Sahit Dollapi.

Burime për Boldnews.al, bëjnë me dije, se Dollapi nuk është rrëzuar vetë në tokë, ndërsa po vraponte për t’u larguar nga policët me shkopa gome, por është qëlluar me plumba gome në këmbë.

Nëse e shihni me kujdes videon, do të kuptoni se rënia e Dollapit në tokë është e çuditshme, dhe ai nuk mund të rrëzohej vetë, por është provokuar nga ‘agjentë’ të jashtëm, që në rastin konkret është plumb gome.

Screenshot 48 3
https://www.facebook.com/boldnews.al/videos/2388052288084168/