Betejë me krimin dhe kryekriminelin, pse do mblidhemi masivisht sot në protestë…

Beteja me krimin dhe kryekriminelin ka filluar, prandaj, sot ora 18.30 te dyndemi drejt Tiranes te shporrim TIRANIN ed-ver. Ne protestojme dhe do e fitojme kete beteje me narkoshtetin e votave te vjedhura.

Librazhdasit, protestojne dhe kerkojne nje qeveri tranzitore per te garantuar zgjedhje te lira dhe te ndershme si e vetmja rruge per nxjerrjen e vendit nga kriza e rende, ku e ka zhytur ed-veri me rilindasit, si sekt barbare qe nuk njeh kufi ne shperdorimin e taksave te popullit dhe c’popullimin e vendit!

Librazhdi, proteston per shume arsye por me kryesoret jane..

1-Kunder,Sistemit autokratik te Ed-ver Rames!
2-Kunder vjedhjes dhe blerjes se votes!
3-Kunder pushtetit te inkriminuar dhe Mafioz!
4-Kunder oligarkise dhe diskriminimit te biznesit!
5-Kunder papunesise dhe korrupsionit ne cdo nivel!
6-Kunder pagave dhe pensioneve te uleta!
7-Kunder prokurorise dhe Gjyqesorit te inkriminuar!
8-Kunder mashtrimeve te qeveris per kerkesat e Studenteve!
9-Kunder lemoshes si ndihme ekonomike!
10-Kunder cmimit te energjise elektrike dhe gazit!
11-Kunder c mimit te karburanteve dhe lendes drusore!
12-Kunder mungeses se subvensioneve dhe planeve zhvillimore!
13-Kunder mungeses se infrastruktures dhe sherbimeve!
14-Kunder reformes teritoriale dhe grabitjes se taksave!
15-Kunder mashtrimeve per hapjen e 300.000 vende pune!
20-Kunder vjedhjes nepermjet partneritetit publik privat!
21-Kunder braktisjes se trojeve nga djemt dhe vajzave tona!
22-Kunder mashtrimeve per shendetesine falas!
23-Kunder largimeve nga puna dhe vendosjen e militanteve!
25-Kunder rritjes se cmimeve dhe imflacionit te pakontrolluar!
26-Kunder dhunes perdhunimit dhe droges!
27-Kunder politikaneve qe kane frike per vetingun e tyre!
28- Kunder uzurpimit te televizioneve nga mafiozet qeveritar!
29- Kunder varferise dhe besimit qe ka humbur!
30-Kunder fasades te krijuar nga rama me deputete qe flasin ne emrin e opozites, qe japin dhe leksione me injorancen e tyre, qe perdorin sulmin ndaj cdo kujt qe i permben per te mbrojutur batakun ku kane rene dhe perversitetin e tyre, qe oksigjenojne ramen dhe sektin e tij mavi. Turpin e tyre demokratet nuk do e falin.

Librazhdasit jane me ju z. Lulzim Basha dhe kerkojne prej jush qe 13 MAJ 2019 te jete dhe fundi i uzurpimit te institucioneve nga mafiozet e veshur me pushtetin ilegjitim!

Bujar Vreto

Kryetar, 
Dega e PD Librazhd
12-05-2019

60358249 2689968717743081 2153163175313276928 n