Mijëra qytetarë rrethojnë drejtorinë e krimit: Lironi protestuesit!

Protestues të shumtë opozitarë janë mbledhur përpara Drejtorisë së Policisë, duke kërkuar lirimin e personave të arrestuar në protestë.

Ata kërkojnë lirimin e tyre, duke pretenduar se protestuesit po bëjnë burg politik.

“Edvin, hajdut, legen”, ishin disa thirrje të protestuesve, ndërsa vazhdimisht protestojnë duke brohoritur dhe ngritur zërin. Në këtë tubim janë të pranishëm edhe ish-deputetë demokratë.

Policia e Shtetit informoi sot se ka arrestuar 50 protestues, ndërsa janë proceduar mbi 40 të tjerë. Opozita ka paralajmëruar tjetër protestë të hënën, më 13 maj.