Tym dhe flakë tek Drejtoria e Policisë, FNSH rrethon godinën e policisë …

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë kanë rrethuar Drejtorinë e Policisë së Tiranës, atje ku janë mbledhur me mijëra mbështetës të opozitës, që kërkojnë lirimin e Sekretarit Organizativ, Sahit Dollapi.

Zyrtari i PD-së u dhunua dhe u ndalua para Kuvendit, ndërsa policia sulmoi fizikisht një grup protestuesish.

Deri më tani janë hedhur disa kapsolla në drejtim të godinës së policisë, ndërsa krahas efektivëve të repartit Shqiponja janë dislokuar edhe trupat e FNSH-së.

Screenshot 37 5