Surrati i Lleshit shndërrohet në atë të Ruçit…

Genc Sejko, ose i njohur ndryshe dhe si ‘njeriu i memeve’ ka bërë një tjetër goditje mbrëmjen e sotme.

Duke u nisur nga dhuna e policisë ndaj protestuesve, por dhe nga deklarata dhe kërcënimet e bëra nga Gramoz Ruçi ndaj Lulzim Bashës, Sejko ka bërë një tjetër meme.

Siç shihet edhe në foto, Sandër Lleshi mbrëmjen e sotme ka marrë fytyrën e Gramoz Ruçit, pasi dhuna e policisë ndaj qytetarëve, është e njëjta dhunë që protestuesit përjetuan në vitet 90-të kur në Ministrinë e Brendshme ishte Ruçi.

polici bandit