Ballina Kryesore Streha e krimit në Kryeministri në flakë

Streha e krimit në Kryeministri në flakë

Streha e krimit në qeveri ëhstë në flakë. Protestuesit kanë hedhur në drejtim të zyrës së padronit të krimit që drejton qeverinë flakadanë që kanë ndezur hyrjen e Kryeministrisë dhe atë të parlamentit.

Qytetarët janë të revoltuar me një bandë që qeveris vendin jashtë të gjitha standardeve demokratike dhe e ka kthyer vend në një çiflig krimi.

Qindramijëra qytetarë janë mbledhur në një protestë kombëtare për të larguar nga qeveria Ramën. Uragani qytetar ka mbërritur nga i gjithë vendi dhe bulevardi Dëshmorët e Kombit është i tejmbushur nga numri i madh i protestuesve.

Protetsuesit po heqin pengesat dhe po përballen me policinë. Protetsuesit i kanë vënë flakën dyerve të Kryeministrisë.

Exit mobile version