Qytetarët ngrenë barrikada në rrugët e Tiranës kundër bandës në polici

Qytetarët po ngrenë barrikada neë rrugët e Tiranës kundër bandës në polici. Policët me maska dhunuan barbarisht dhe tërhoqën zvvarrë sekretarin Organizativ të PD dhe disa protesdtues të tjerë që po protestonin paqësisht para Kuvendit.

Policia hodhi gaz helmues gjatë gjithë kohës së protestës para Kuyvendit duke asfiksuar dhjetëra protestues mes tyre edhe gra e fëmijë.

dollapi