Mediat botërore, jehonë protestës së opozitës në Tiranë

Mediat ndërkombëtare i kanë bërë jehonë protestës së opozitës sot në mbrëmje në Tiranë.

Media si Associated Press, AFP, Daily Mail dhe të tjera pasqyrojnë pjesëmarrjen e madhe të qytetarëve në protestë, si dhe incidentet me policinë.

Pothuaj të gjithë agjencitë dhe gazetat kombëtar italiane, ANSA, Messaggero, Corriere Della Sera, Republica etj, kanë pasqyruar zhvillimet në Tiranë.

123

222