Ky është polici që urdhëroi dhunën shtazarake ndaj Sekretarit të PD

Është zbuluar identiteti i policit që urdhëroi arrestimin e Sait Dollapit, Sekretarit Organizativ të Partisë Demokratike, pak më parë para parlamentit. Ai është është Arben Baro dhe është nga Tepelena. Baro është drejtuesi i FNSH-së.

Është ky polici i cili fillimisht e kapi për krahu Dollapin dhe më pas urdhëroi arrestimin dhe dhunimin e tij, në pamjet shokuese që po bëjnë xhiron e mediave.

Ndërkohë që Dollapi aktualisht mbahet në Drejtorinë e Policisë në Tiranë.

dollapi2