Ballina Kryesore Kryepushti reagon nga vrima e miut ku fshihet përmes er-tv, i quan...

Kryepushti reagon nga vrima e miut ku fshihet përmes er-tv, i quan protestuesit horra

Kryepushti që nuk dihet se në cilën vrimë ëhstë futur ka reaguar përmes kanalit të tij zyrtar televizin Ertv duke i ofenduar protestueist dhe duke i quajtur horra.

Ai kërcënon se do ti burgosë ata që i kanë vënë flakën zyrës së tij në Kryeministri. Kemi të bëjmë me një provokim që mund të sjellë një radikalizm akoma dhe më të madh të protestuesve.

Ndërsa revolta vazhdon para Kryeministrisë, rama nuk dihet se ku po fshihet, megjithatë ai i ka ndërsyer protetsuesve një television fantazmë të cilin e drejton ev-të nën shembull e diktatorëve.

Exit mobile version