Basha me qindra studentë nga vendet e BE niset nga selia e PD për t’u bashkuar me protestuesit

Lideri i opozitës, Basha i shoqëruar nga qindra studentë nga vendet e BE niset nga selia e PD për t’u bashkuar me protestuesit në Bulevard.

“Ne luftojmë për një kauzë të drejtë, për një qeveri të çliruar nga krimi dhe zgjedhje të lira. Klika e krimit e bërë njësh me qeverinë që kemi përballë do të shembet nga themelet. #ShqiperiaSiEuropa”, shkruan Basha në një postim në Facebook.

5 6