Bandat në polici dhunojnë barbarisht dhe arrestojnë Sekretarin Organizativ të PD

Policë me maska dhnuan barbarisht sekretarin organizativ të PD, Sahit Dollapi dhe e tërrheqin zvarrë.

Më pas banditët në policia e kanë future në furgon sekretarin organizativ të PD dhe e jkanë dërguar në rajon. Policët me maska kanë ushtruar dhunë ndaj tij edhe në furgonin e policisë.

Forcat speciale e kanë tërhequr zvarrë sekretarin e PD dhe e kanë marrë në ambientet e brendshme të Kuvendit.

Policët me maska kanë shtyrë dhe ish-deputeten Albana Vokshi.

Sekretari organizativ i PD, Sahit Dollapi ka qënë gjatë gjithë kohës në krye të protestës duke u bërë thirrje protestuesve të ruajnë qetësinë, nuk ka kryer asgjë të kundraligjshme.

saitdollapi protestaeopozites

policiaprotestapolice

mediat