Artistët dhe aktorët e Tetatrit i bashkohen protestës para Kryeministrisë

Artistët dhe aktorët e Tetatrit Kombëtar i bashkohen protestës para Kryeministrisë

Edhe qytetarët po i bashkohen protestës me thirrjet “Rama ik”, “Mbro Teatrin”, “E duam Shqiperinë si Gjithë Europa”.

60059710 610703226104015 2308072410772930560 n