NATO ul flamurin në gjysmë shtizë në nderim të dëshmores Zarife Hasanaj

Ditën e sotme për të respektuar ditën e zisë të shpallur në nder të nëntetares Zarife Hasanaj, e cila humbi jetën gjatë një misioni në Letoni, NATO ka ulur flamurin shqiptar në gjysmështizë.

Ndërkohë në pallatin e Kongreseve i është dhënë lamtumira ushtarakes Hasanaj nga familjarët dhe figura të rëndësishme të ushtrisë shqiptare.

Gjithashtu qeveria shqiptare e shpalli me këtë rast 10 majin ditë zie kombëtare, duke ulur në gjysmë shtizë flamujt në çdo institucion në të gjithë vendin prej orës 12.00.

zarifes hasanaj

auto 60080494 419663968852518 2568547462717374464 n1557480314