Fjala e djalit të Olldashit në takimin me Bashën

Glauk Olldashi, djali i ish-ministrit dhe ish-deputetit të ndjerë Sokol Olldashi, gjatë fjalës së tij në takimin e Bashës me 300 studentë europianë të EDS (European Democratic Studentes), është shprehur se, sot është një ditë shumë e gëzuar si për EDS ashtu edhe për forumin rinor të Partisë Demokratike sepse është një vlerësim shumë i madh.

Fjala e plotë e djalit të Olldashit në këtë takim

Dua të falenderori shume EDS, studentët demokratë europianë për vlerësimin e veçantë që i kanë bërë Shqipërisë duke ardhur për herë të parë këtu. Dhe mendoj se sot është një ditë shumë e gëzuar si për EDS ashtu edhe për forumin rinor të Partisë Demokratike sepse është një vlerësim shumë i madh.

Si anëtarë të EDS dhe nga vende te ndryshme të Europës mund të themi së përshtypja e parë për Shqipërinë pa ardhur në Shqipëri nuk është aq e mirë dhe këtë vumë re dje kur u takuam bashkë dhe unë mendoj se qëllimi i rinës sidmos qëllimi i rinisë demokrate shqiptare është që nëpër botë dhe sidomos në Europë të ndryshojë rrënjësisht mënyrë se si europiane mëndojnë dhe flasin për shqiptarët.

Shqiptartë nuk janë të këqinj, shqiptarët janë të mirë, po aq të mirë në mos më të mirë se europianët.

59833990 2347317068873437 7948070464260145152 n

olldashi2