11 maji do të na mbledhë në Tiranë që jetët tona të mos kontrollohen nga krimi…

Nada MEÇORAPAJ

Sot sezoni turistik ne Vlore, u hap me nje plagosur. Nje kalimtar, pa lidhje me ngjarjen, provoi ne trup pasojat e rendit te dale jashte kontrollit, te kontrollit te marre ne dore nga krimi, te krimit qe ka kapur timonin dhe tepsine e pushtetit.

Kjo eshte klima ne Vlore e Shkoder, ne Elbasan e shumekund. Ne kete klime Edi Rama kerkon te zhvilloje edhe zgjedhjet.

11 maji duhet te na mbledhe ne Tirane. Per t’i thene Jo nje regjimi qe ka humbur kontrollin mbi territorin dhe mbi veten.

Qe jetet tona te mos kontrollohen nga rastesia dhe krimi!

Qe Vlora dhe Shqiperia te pushojne, duhet te cojne me pushime Ramen!