Muret dhe kazanët e plehrave në Këlcyrë mbushen me Rama Ik!

Nuk ka vend të Shqipërisë ku të mos kërkohet largimi i Edi Ramës.

Pas protestave në çdo cep të vendit, qytetet janë mbushur edhe me parullat ‘Rama Ik’.

Kështu ka ndodhur edhe në Bashkinë e Këlcyrës.

Siç raportojnë mediat lokale në jug të vendit, bashkia e drejtuar nga PS-ja është zgjuar sot e mbushur me parulla kundër Edi Ramës.

‘Rama ik’ dhe ‘Bashkia që nuk duam’, është shkruar në çdo mur e kazan të qytetit të vogël në jug të Shqipërisë.

4 1

6 1

1 1

2 1

3 1

5 1