Një tjetër sasi e madhe droge ‘made in Albania’ kapet në Gjermani

Një tjetër sasi e madhe droge ‘made in Albania’ është kapur nga autoritetet e huaja. Këtë rradhë bëhet fjalë për një shumë prej 2.2 milion eurosh, e cila sipas mediave gjermane vinte nga Shqipëria.

Sipas medieve gjermane droga ishte fshehur në një kamion dhe vinte nga Shqipëria.

Nga policia është arrestuar shoferi spanjoll i kamionëve. Droga ishte vendosur brenda një kamion në një depozitë.

droga has