Ballina Kryesore “Rama nuk kalon” përleshje mes qytetarëve dhe bandës, ka të plagosur nga...

“Rama nuk kalon” përleshje mes qytetarëve dhe bandës, ka të plagosur nga banorët

Vazhdon beteja e qytetarëve kundër Ramës në Unazën e Re. Qindra qytetarë janë përleshur me policinë pasi më parë i kishin bllokuar rrugën e kalimit Ramës.

Pasi banorët kanë protestuar në mënyrë paqësore, menjëherë kanë mbërritur forcat special ta pajisur deri me armë automatike kundër protestuesve. Kjo ka sjellë përleshje ku disa qytetarë janë plagosur nga goditjet me mejte të forta nga banda në polici.

Qytetarët nuk janë tërhequr nga protesta dhe vazhdojnë të përplasen me bandën në polici. Banorët kanë bllokuar të dyja rrugët e kalimit të Unzës së Re në shenjë revolte ndaj reagimit brutal të bandës në polici.

Exit mobile version