Qytetarët i rikthejnë germat Teatrit Kombëtar

Vendosen germat në Teatritn Kombëtar. Artistët dhe qytetarët janë përplasur me forcat e sigurisë tek teatri Kombëtar, ndërsa po kërkonin të vinin gërmat që ju hoqën pak ditë më parë nga strukturat shtetërore.

Ashtu sikundër kishin premtuar akvistë të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit të mbështetur edhe nga Partia Demokratike, kanë nisur vendosjen e gërmave që identifikojnë Teatrin Kombëtar, të cilat u hoqën natën rreth dy javë më parë nga Bashkia e Tiranës.

Në këtë aksion kanë marrë pjesë arstistë dhe aktivistë të njohur të shoqërisë civile, ndërsa për vendosur gërmat në vend ka menduar shkrimtari dhe aktivisti i njohur Rudi Erebara.

auto rudi61557250454

auto rudi51557250447

59553847 651250685298147 1637905397740208128 n

2 14

1 13

teatri